...AL-KISAH CIK CT KELEMBAI...
#1# #2# #3# #4#
Welcome

Assalamualaikum...Haii si cantik/handsome...#SPMCANDIDATE2013...Flying colours SPM results, insya'ALLAH...Menjadi seorang MUSLIMAH yang sejati, insya'ALLAH...


De'Owner

CIK CT KELEMBAI
SWEET 17 (2013)
KEDAH,MALAYSIA
LOVE TWITTERING, LOVE INSTA, LOVE BLOGGING
Talks Here

hover the image

You can put anything at here.


My Past

Credit Sections


Own by : CIK CT KELEMBAI
Template by : hazdnul
Template by : Ziera
Editor: Ainaa Khodori
Others :


H I D U P L A G I
Wednesday, 19 February 2014 | 11:35 | 0 panda



Haiii dan assalamualaikum sebagai pembuka bicara setelah lama tidak bertenggek di sini. Hahaha. Nak cakap busy sebab kerja , hmm dakk , tak kerja pun. Still duk tanam ladang anggur kat rumah jaa buat masa nii. Hehehe. Maklum laa SPM hampir 3 bulan dh tamat dh. Skrg nii tinggai lg sebulan pulak nk tunggu result SPM. Hmm , takut ? Ketaq ? Ehh mesti laa kawan. Semua takut sebab nk dpt result nii weyhh. Result penting nii. Aset untuk pergi lebih jauh lagi dalam kehidupan. Contohnya , nak masuk U kena laa ada sijil SPM yg gempak okayy !

Berbalik soal SPM aku punya result. Hmmm. Tadak la target tinggi mana. Sebab aku sedaq , aku bukanlah pandai mana pun , hebat mana pun. Jd kalau dpt dlm 4A tuu pun kira ALHAMDULILLAH :) Bersyukur atas kurniaan-NYA. Tapi kalau atas lagiii , lagiiii baguihh. Heeee.

Atas tuu aku tulis H I D U P L A G I kan ? Yesss ! I'M STILL ALIVE ! ALHAMDULILLAH ! Sebab ALLAH masih panjangkan umur aku ini sampai ke hari ini :) Muehehehe. Yaa laa tulis post mcm tuu sebab lama gilaa tak post kann ? And this is my new post on 2014 ! Yeahhhhh ! *mcm budak tak cukup akai jaa* Hahaha. Yaa laa semua org dh update berpuluh puluh post tahun baru nii. Aku ? Alahaii baru nk update jaa. Biaq laa nk kata aku kuno sekalipun. DO I CARE ??!! Hahaha. Soryy soryy. Pg pg buta type mcm nii , dea jd tak tentu arah sikit. Hehehe.

Nak cerita panjang panjang pun tak kena dgn nama post kat atas tuu ? So nanti nanti laa aku post lg nohh. Aku tulis nii mcm seolah olah ada org baca jaa. Hahaha. Tadak sapa baca pun takpa laa. ALLAH baca :) So sampai sini jaa kut aku post , nanti aku berceloteh lg okay. In Sya Allah. Heee. Jaga diri semua. Semoga dlm keadaan sehad sejahtera dan dilindungi oleh ALLAH. Wallahualam. Assalamualaikum.



Thanks for reading