...AL-KISAH CIK CT KELEMBAI...
#1# #2# #3# #4#
Welcome

Assalamualaikum...Haii si cantik/handsome...#SPMCANDIDATE2013...Flying colours SPM results, insya'ALLAH...Menjadi seorang MUSLIMAH yang sejati, insya'ALLAH...


De'Owner

CIK CT KELEMBAI
SWEET 17 (2013)
KEDAH,MALAYSIA
LOVE TWITTERING, LOVE INSTA, LOVE BLOGGING
Talks Here

hover the image

You can put anything at here.


My Past

Credit Sections


Own by : CIK CT KELEMBAI
Template by : hazdnul
Template by : Ziera
Editor: Ainaa Khodori
Others :


Celoteh Tak Tentu Hala
Friday, 15 March 2013 | 07:21 | 0 panda


Haiii ! Assalamualaikum semuaa ! *bajet mcm ada org baca blog nii* Hehe. Errr , nak update apa entahh ?? Akuu pown lupa dah. Hehe. Hmm. *sdg memikiaq , loadinggg , loadinggg , haaa ! 100% loading completed !* Akuu nak update pasai jalan jalan cari ilmu ! Yeahhh ! Jalan jalan cari ilmu tuu sebenaqnyaa kami p USM hari AHAD yg lalu. Sebelum tuu kami dah p dekat DATARAN STADIUM ALOR SETAR dah. Padahai benda yg sama jaa. Alaaa , yg "JOM MASUK U" tuu laa. Depa akan p jelajah setiap negeri. Haha.

Mcm mcm akuu jumpa Universiti yg depa promote sama ada swasta ataupun kerajaan punya. Tp masalahnyaa , akuu tadak hala tuju lg. Akuu minat apa pun tatau -__-" Hmm. Confuseee tauu dakk ! Semuaa benda yg akuu nmpk menarik , semuaa benda akuu teringin nak jd mcm tuu. Pelikk kann akuu nii ??? Hmm. Tngk SPIDERMAN nak jd SPIDERWOMAN ! Tngk SUPERMAN nak jd SUPERWOMAN pulakk ! Haaa ! Mcm mana tuu ?? Haishh ! Peninggg akuu dibuatnyaa ! Cita cita akuu pulakk memerlukan modal yg bnyk jugak. Then mak akuu ckp cari course yg senang nak dpt kerja. Bila dh dpt kerja , simpan duit bnyk bnyk , bole laa kalau nak capai cita cita tuu. Mesti memakan masa yg agak lama jugak kann ?? Hmmm -___-" !

Btw akuu nak upload gmbqq gmbq yg kami tngkp dkt USM tuu. Especially nyaa dekat Muzium Tengku Siti Fauziah. *betoii dak akuu tatau laa* Hehe. Kat situu mcm mcm adaa ! Fuhhh ! Bestttt ! Mcm mcm aksi dan jugak bnyk gmbq yg kami snap dekat sana. HAHAHA ! Tp malanggg dan sayanggg seribu kalii sayanggg akuu malaihh semalass malass nyaa tauu dakk ! Huhh ! Nanti akuu upload naa ?? Yg kwn akuu si HAYATI tuu dh upload dh. Cepattt sungguh dea tuu ! Hehe. Akuu nak kena edit sikitt weyhh , nanti akuu upload laa tauu. HAHA. *bajet mcm laa depa tuu baca dan dgq apa yg akuu ckpkan nii* Hehehe.

Akuu janji minggu dpn akuu upload masuk dlm fb dan jugak blog akuu oke wahaii kwn kwn akuu sekalian :) Heeeee ~ Don't worryyyyy minggu dpn cuti seminggu. Hehe ~ Tak rare laa kalau upload skrg kannn ??? Hahaha ! Okee tapa laa. Sampai di sini dulu laa akuu mengomel kat blog akuu nii :p Hehehe ~ Okeee , see u again my blog ;) Gtg now :) Daaaa ~ Assalamualaikum semuaaa :*



Thanks for reading