...AL-KISAH CIK CT KELEMBAI...
#1# #2# #3# #4#
Welcome

Assalamualaikum...Haii si cantik/handsome...#SPMCANDIDATE2013...Flying colours SPM results, insya'ALLAH...Menjadi seorang MUSLIMAH yang sejati, insya'ALLAH...


De'Owner

CIK CT KELEMBAI
SWEET 17 (2013)
KEDAH,MALAYSIA
LOVE TWITTERING, LOVE INSTA, LOVE BLOGGING
Talks Here

hover the image

You can put anything at here.


My Past

Credit Sections


Own by : CIK CT KELEMBAI
Template by : hazdnul
Template by : Ziera
Editor: Ainaa Khodori
Others :


MUNCUL SEMULA
Friday, 8 February 2013 | 06:02 | 0 panda


Haii haii ! Assalamualaikum :) Apa khabar semua ? *ehh ! ada ka org baca blog akuu nii ?* Ahh ! Tak kesah laa ada org baca ka tidak. Hehe. Lama jugak laa akuu tak bukak dan update blog. Haha. Org lain selalu update , akuu jaa yg jarang nak update. Hehe. Almaklumlahh , org busy , lupa ingatan pulak tuu , lupa yg akuu nii ada blog. HAHA. Lupakan saja pasai tuu. Apa yg pasti , ini adalah 1st entry akuu pada tahun 2013 ini :) Wahhh ! Org lain dah berpuluh puluh entry , akuu baru nak update untuk tahun nii. Haha. Lawak laa pulak bila terkenang. Hehe.

Btw , sebenaqnyaa cek dah stay kat ASRAMA ! Asrama sekolah SMKSB :) Yg akuu pindah last year , sekolah kat kg akuu di atas bukit :D Heee ~ Sepanjang akuu stay kat asrama tuu , mcm mcm perkara yg terjadi kat atas diri akuu dan jugak asrama tersebut. Mcm mcm kejadian yg menimpa. Hmm. Kdg kdg akuu terpikiaq , knp jd kejadian mcm nii ? Knp harus berlaku mcm nii ? Tp tuu semua masih menjadi persoalan buat diri akuu. Sampai skrg akuu tadak kesahihan lg dan jawapan yg pasti. HOHO ! Akuu akan cari jawapannya nanti ! *kalau dpt cari dan jumpa laaa* HAHA.

Apa lg yaa akuu nak habaq ? Akuu pown tatau laa nak habaq apa benda nak cerita apa benda =.=" Idea hilang teruihh bila bukak blog td. HAHA. Kejammm betoiii akuu punya otak niii :3 Time akuu nak post entry nii tadak idea lak. Stg lepaih tutup blog nii ada idea pulokk dah. Haha. Mcm mcm betoii laaa. Akuu rasa setakat sini dulu laa akuu post entry. Insya'ALLAH akuu akan mengomel lg dlm blog akuu :D Heeeee ~ Wallahualam ! Jaga diri masing masing yaa sepanjang cuti seminggu nii :) Jgn buaih dan nakal sgt. Manfaatkanlah masa yg ada dgn sebaik mungkin. Insya'ALLAH ALLAH takkan mensia siakan hidup kita nanti jika kita menghargai masa dgn sebaik baiknya :) Insya'ALLAH ! Wallahualam :) Okeee , assalamualaikum :D



Thanks for reading